Microsoft 365 Basic: Din komplette arbeidsplass i skyen

Microsoft 365 Basic er ideelt for mobile og nettbrettbrukere, da det gir en fleksibel, sikker og effektiv arbeidsflyt som er tilpasset behovene til de som arbeider på farten. Med tilgang til kraftige verktøy og tjenester som er optimalisert for mobile enheter, kan brukere forvente en sømløs og produktiv opplevelse uansett hvor de befinner seg. 

 

Ved å velge Microsoft 365 løsning vil brukere få en fremtidsrettet IT løsning som leveres som en skytjeneste hvor nye versjoner og funksjonaliteter oppdateres etter hvert som dette lanseres av Microsoft.

 

 

Tilgjengelighet på tvers av enheter

Office-applikasjoner på farten: Microsoft 365 Basic gir tilgang til Office-applikasjoner som Word, Excel, PowerPoint og Outlook, optimalisert for mobile enheter og nettbrett. Dette betyr at du kan opprette, redigere og dele dokumenter, regneark, presentasjoner og notater på tvers av enheter, enten du er på kontoret eller på farten. Automatiske oppdateringer sørger for at du alltid har de nyeste funksjonene og sikkerhetsoppdateringene.

 

Synkronisering: Alle filene dine synkroniseres sømløst på tvers av enheter, slik at du kan starte en oppgave på nettbrettet og fortsette på mobilen eller i nettleseren uten å miste fremdriften.

 

 

Skylagring og sikkerhet

OneDrive: Med 1 TB OneDrive-lagring, gir Microsoft 365 Basic deg en sikker og pålitelig måte å lagre, dele og samarbeide om filer. Du kan enkelt få tilgang til dokumentene dine fra hvilken som helst enhet og dele dem med teammedlemmer eller eksterne partnere. OneDrive gir også avanserte sikkerhetsfunksjoner som beskytter dataene dine mot uautorisert tilgang. Dette er spesielt nyttig for mobile brukere som trenger tilgang til dokumenter mens de er på farten.

 

 

Sikkerhet: Microsoft 365 Basic gir robust sikkerhet som beskytter dataene dine på mobile enheter. Dette inkluderer funksjoner som flerfaktorautentisering og fjernsletting av data hvis enheten blir mistet eller stjålet.


 

 

 

Samarbeid og kommunikasjon

Microsoft Teams: Med Teams-appen kan du delta i møter, chatte med kolleger, og samarbeide om dokumenter i sanntid direkte fra din mobile enhet eller nettbrett. Videokonferanser og skjermdeling er også tilgjengelig, noe som gjør det enkelt å samarbeide uansett hvor du er.

 

E-post og kalender: Outlook-appen gir full tilgang til din profesjonelle e-post og kalender, med varsler og påminnelser som holder deg oppdatert