Apple iPhone 15 Pro - Grå - 128 GB - TN

Varenr: MTUX3QN/A-MOBITEAN: 195949018879
FargeGrå
Eks mva10 799,-
-+
LEASING
Leasing 352,- i 36 mnd
Velges i kassen
Nettlager: 13

iPhone 15 Pro. Veldig sterk. Veldig lett. Veldig Pro.

iPhone 15 Pro. Støpt i titan, og har den banebrytende A17 Pro-chipen, en handlingsknapp som kan tilpasses og et Pro-kamerasystem med flere muligheter.

 

STØPT I TITAN

iPhone 15 Pro har en sterk og lett design i titan i romfartskvalitet, med teksturert, matt glass på baksiden. I tillegg har forsiden Ceramic Shield, som er sterkere enn glasset på noen smarttelefon. Og den er sprut-, vann- og støvbestandig.1

 

AVANSERT SKJERM – 6,1-tommers Super Retina XDR-skjermen2 med ProMotion øker

skjermfrekvensen til 120 Hz når du trenger ekstrem grafikkytelse. Dynamic Island får varsler og oppdateringer i sanntid til å boble opp. Og med Alltid på-skjerm er låst skjerm synlig hele tiden, så du slipper å trykke på den for å få vite hva som skjer.

 

GRENSESPRENGENDE A17 PRO-CHIP

En GPU i Pro-klassen gjør mobilspill ekstremt oppslukende – med utrolige detaljer i miljøene og mer realistiske karakterer. A17 Pro er også utrolig effektiv og bidrar til at batteriet kan vare hele dagen.2

 

AVANSERT PRO-KAMERASYSTEM – Syv Pro-objektiver gir deg fantastisk fleksibilitet i valg av utsnitt. Ta superhøyoppløselige bilder med flere farger og detaljer ved hjelp av hovedkameraet med 48 MP. Og ta skarpere nærbilder fra lenger unna med 5x telekameraet på iPhone 15 Pro.

 

HANDLINGSKNAPP SOM KAN TILPASSES

Handlingsknappen tar deg direkte til favorittfunksjonen din. Bare velg hvilken, for eksempel Stillemodus, Kamera, Taleopptak, Snarveier og mer. Deretter er det bare å holde inne knappen for å åpne den.

 

AVANSERTE TILKOBLINGSMULIGHETER

Den nye USB-C-tilkoblingen gjør at du kan lade Mac eller iPad med den samme kabelen som du bruker til å lade iPhone 15 Pro. Med USB 3 får du mye hurtigere dataoverføring.4 Og med Wi-Fi 6E kan du laste ned filer opptil dobbelt så raskt.5

 

VIKTIGE SIKKERHETSFUNKSJONER

Med Registrering av ulykke kan iPhone registrere en alvorlig bilulykke og ringe etter hjelp når du ikke kan det.6

 

 

SKAPT FOR Å GJØRE EN FORSKJELL

iPhone har personvernfunksjoner som sørger for at du har full kontroll over dataene dine. Den er laget av resirkulerte materialer for å minimere miljøpåvirkningen. Og den har innebygde funksjoner som gjør det mulig for alle å bruke en iPhone.

 

KOMMER MED APPLECARE-GARANTI

Hver iPhone kommer med en begrenset garanti med ett års dekning og opptil 90 dager med kostnadsfri teknisk support. Velg AppleCare+ eller AppleCare+ med dekning for tyveri og tap for å bli enda tryggere.

 

 

Juridisk informasjon

1: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max har blitt testet under kontrollerte laboratorieforhold og er sprut-, vann- og støvbestandige med en rangering på IP68 i henhold til IEC-standard 60529 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke permanente tilstander. Bestandigheten kan svekkes som følge av normal slitasje. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.

 

2: Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen 6,12 tommer (iPhone 15 Pro,iPhone 15) eller 6,69 tommer (iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Plus) diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.

 

3: Batteritiden varierer avhengig av bruk og konfigurasjon. Du finner mer informasjon på

apple.com/no/batteries.

 

4: USB 3-kabel med 10 Gbps kreves for opptil 20x raskere overføring på iPhone 15 Pro-modeller.

 

5: Wi-Fi 6E er tilgjengelig i land der denne teknologien er støttet.

 

6: iPhone 15 og iPhone 15 Pro kan registrere en alvorlig bilulykke og ringe etter hjelp. Krever mobilnett eller Wi-Fi-anrop.

Egenskaper

Produktinformasjon

Produsentvarenummer MTUX3QN/A