LENOVO TB16 G6 + Lenovo Go Headset

R5-7530U 16IN 16GB 512G

Varenr: 21KK002PMX-Q2BND
LENOVO TB16 G6 + Lenovo Go Headset R5-7530U 16IN 16GB 512G LENOVO TB16 G6 + Lenovo Go Headset R5-7530U 16IN 16GB 512G LENOVO TB16 G6 + Lenovo Go Headset R5-7530U 16IN 16GB 512G LENOVO TB16 G6 + Lenovo Go Headset R5-7530U 16IN 16GB 512G
Eks mva7 499,-
-+
LEASING
Leasing 244,- i 36 mnd
Velges i kassen
Nettlager: Ikke på lager (estimert 4 dager)

Lenovo ThinkBook 16 G6 ABP - 16" - AMD Ryzen 5 - 7530U - 16 GB RAM - 512 GB SSD - Nordisk (dansk/finsk/norsk/svensk) - Windows 11 Pro.

Lenovo Go - Hodesett - on-ear - kablet - aktiv støydemping. Certified for Microsoft Teams

Lenovo ThinkBook 16 G6 ABP - 16" - AMD Ryzen 5 - 7530U - 16 GB RAM - 512 GB SSD - Nordisk (dansk/finsk/norsk/svensk) - Windows 11 Pro

Lenovo ThinkBook 16 G6 16" er en kraftstasjon drevet av mobilprosessorer i AMD Ryzen 7000-serien.

Rask respons med dobbel SSD-lagring og gode minnealternativer

Berøringsfri pålogging med infrarødt (IR) kamera og Windows Hello

Svært pålitelig, med holdbarhetstesting og kontroller i militær klasse

Nydesignet ergonomisk tastatur og alternativer for stor skjerm

Ideell for datainnsamling, kreativt arbeid og samarbeid.

  • Stor både innvendig og utvendig
  • Forhøyet sikkerhet har dekket deg
  • Ser bra ut, føles bra
  • Hold kontakten med det som betyr noe
  • Se og bli sett

Stor innvendig og utvendig

Kan du tenke deg en bærbar PC som har høy ytelse og er skånsom mot øynene? Med Lenovo ThinkBook 16 Gen 6 har du alt du trenger. Den har neste generasjons prosessorer i AMD Ryzen 7000-serien og integrert AMD Radeon-grafikkort, slik at du enkelt kan håndtere grafikkintensive oppgaver og tunge arbeidsbelastninger. Den overlegne båndbredden til tokanals minnekonfigurasjoner gir raskere dataoverføringshastigheter og forbedret ytelse. Og den massive 16-tommers skjermen med svakt blått lys og forbedret tastatur gjør enheten til en drøm for tallknusing, koding og alt detaljert arbeid.

 

Du dekkes av forbedret sikkerhet

Biometri gir ekstra beskyttelse på bærbare ThinkBook 16 Gen 6– fra fingeravtrykksleseren som er integrert med strømknappen, til ansiktsgjenkjenningsprogramvaren som fungerer med IR-kameraet. ThinkShield, som er vår omfattende pakke med sikkerhetsløsninger, sikrer at systemet ditt er beskyttet. Trusted Platform Module (TPM)-fastvaren krypterer dataene dine, og en selvreparerende BIOS gjenoppretter viktig informasjon dersom systemet ditt skulle bli ødelagt.

 

Ser bra ut, føles enda bedre

I tillegg til et elegant utseende og følelsen til aluminiumskabinettet i Arctic Grey, har den bærbare ThinkBook 16 Gen 6 et oppgradert ergonomisk, redesignet tastatur. Tastene er større enn tidligere generasjoner og inkluderer en konkav hette som buer seg etter fingertuppene– dessuten er tastaturet laget av 50% resirkulert plast. Styreplaten er mye større enn tidligere generasjoner– så navigeringen føles jevn og enkel. Du har til og med en F9-smarttast som kan tilpasses for å åpne hvilken som helst app som brukes ofte– eller beholde standardinnstillingen, som åpner tjenestesiden vår.

 

Vær tilkoblet alt som er viktig

ThinkBook 16 Gen 6 holder deg online med den nyeste superraske WiFi-teknologien– selv på overfylte offentlige plattformer. I tillegg sørger mange USB-porter for at du enkelt kan koble til andre enheter etter behov. Med HDMI-porten kan du koble til en ekstra skjerm. Du har til og med en Ethernet-port hvis du foretrekker å koble til direkte og ikke bruke WiFi. ThinkBook holder deg alltid tilkoblet, uansett hva situasjonen krever.

 

Pålitelig som dagen er lang

Vi bruker det amerikanske forsvarsdepartementets MIL-STD 810H-standarder for å skape en balanse mellom pålitelighet og holdbarhet for våre bærbare ThinkBook-PC-er. Vi tester mot 26 prosedyrer for å sikre at de kjører under ekstreme forhold. Disse testene inkluderer tøffe områder som arktisk villmark og ørkenstøvstormer og omfatter faktorer som temperatur, trykk, fuktighet, vibrasjoner og mer.

 

Se og bli sett

ThinkBook 16 Gen 6 er utstyrt med infrarødt FHD-hybridkamera som gjør videosamtaler til en lek. Tydelige, klare bilder på stor skjerm (med sideforhold på 16:10) gir deg opplevelsen av å være i samme rom som dine samtalepartnere. AI-basert støyreduksjon og Dolby Audio demper omgivelsesstøyen slik at de du snakker med, hører deg høyt og tydelig– akkurat slik du hører dem. Og når du ikke vil bruke kameraet, sørger webkameradekslet for at du holder deg ute av syne. Løft samarbeidet til nye høyder med ThinkBook 16.

 

Lenovo Go - Hodesett - on-ear - kablet - aktiv støydemping - USB-C - tordensvart
Certified for Skype for Business, Certified for Microsoft Teams - for ThinkCentre M60q Chromebox; M70s Gen 3; M70t Gen 3; ThinkPad E14 Gen 3; P15v Gen 3

Lenovo Go Wired ANC-hodesett er utviklet for å forbedre kommunikasjon og samarbeid på den moderne arbeidsplassen, og har flere funksjoner du bare må ha. Med Microsoft Teams-sertifisering og banebrytende ANC/ENC-teknologi får både kontor- og fjernarbeidere de verktøyene de trenger for å koble ut distraksjoner og konsentrere seg om arbeidet - alt i ett og samme hodesett.

  • Teams sertifisert for livet
  • Fokuser på det som betyr noe
  • Nyt varig komfort

Team som er sertifisert for livet

Livet er ikke et sterilt studio - du jobber på kontorer med mye støy, på små plasser og i rom med dårlig akustikk. Teams-sertifisert konferanseteknologi tar hensyn til alt dette og sørger for at alle som lytter, kan høre deg. Og med Teams Certified-teknologi kan du være trygg på at du får mest mulig ut av UC-plattformen din.

Fokuser på det som er viktig

Eliminer distraksjoner fra arbeidsflyten med Lenovo Go Wired ANC-hodesettets støyreduserende teknologi som kan stille inn og ut omgivelsene med et enkelt knappetrykk for maksimal lytte- og samtalekvalitet.

Nyt varig komfort

Et godt hodesett er et hodesett som tåler en hel arbeidsdag uten å holde deg tilbake. Lenovo Go Wired ANC Headset holder deg komfortabel med en universell passform (venstre og høyre side) og intuitive sidekontroller med LED-indikatorer på den innebygde kontrollboksen.

Egenskaper