Apple Watch SE

Apple Watch SE

Mer å sette pris på. For mindre.

Alle funksjonene du trenger for å holde kontakt med omverden og leve aktivt, sunt og trygt. Perfekt for barn og eldre familiemedlemmer som kan bruke Familieoppsett.¹

HVORFOR VELGE APPLE WATCH SE

Alt det viktigste for å holde deg motivert og aktiv, ha kontakten med andre, gi deg oversikt over helsen din og være trygg. Smart stabel og redesignede apper i watchOS 10 gir deg mer informasjon ved et øyekast. Med funksjoner som Registrering av ulykke2 og bedre treningsmålinger gir Apple Watch SE mer valuta for pengene.

KARBONNØYTRAL

Apple Watch SE (andre generasjon) med den nyeste Sport Loop-remmen er karbonnøytral. Les mer om Apples miljøengasjement på apple.com/2030.4

FUNKSJONER FOR HELSE OG SIKKERHET

Få hjelp når du trenger det med Fallregistrering,4 Registrering av ulykke og Nødanrop (SOS).5 Få bedre innblikk i helsen din, inkludert varslinger om ujevn hjerterytme eller uvanlig høy eller lav puls.

SVÆRT KOMPATIBEL

Den fungerer sømløst med alle enheter og tjenester fra Apple. Lås opp Macen automatisk. Finn enhetene dine enkelt. Betal med Apple Pay.6 Apple Watch SE krever iPhone Xs eller nyere med iOS 17 eller nyere.

SVØMMESIKKER OG STILIG

Vannbestandig ned til 50 meter.7 Tre finisher. Og en bakside med matchende farge, produsert i en prosess som reduserer karbonutslippene.

LETT Å TILPASSE

Med klokkeremmer i en rekke stiler, materialer og farger, og urskiver du kan tilpasse, kan du endre klokken etter humør eller anledning.

EN EFFEKTIV TRENINGSPARTNER

Trening-appen gir deg en rekke måter å trene på, i tillegg til målinger for bedre innblikk i treningsøktene dine og formen din.

HOLD KONTAKTEN

Send en melding, ring, hør på musikk og podkaster, bruk Siri eller tilkall hjelp med Nødanrop (SOS).2 Apple Watch SE (GPS) samarbeider med iPhone eller Wi-Fi for å holde deg tilkoblet.

AVANSERTE HELSEFUNKSJONER

Bli varslet hvis du har ujevn hjerterytme.5 Se varigheten for REM-søvn, kjernesøvn eller dyp søvn med søvnstadier. Og klokken hjelper deg med å følge med på hvordan du egentlig har det, så du kan bli mer emosjonelt bevisst.

INNOVATIVE SIKKERHETSFUNKSJONER

Fallregistrering4 og Registrering av ulykke kan kontakte nødetatene hvis du har hatt et stygt fall eller havnet i en alvorlig bilulykke.2 Og med Nødanrop (SOS) er hjelpen bare ett trykk unna.2

Juridisk informasjon

Apple Watch SE krever iPhone Xs eller nyere med iOS 17 eller nyere.


1 Ikke alle funksjoner er tilgjengelige hvis Apple Watch settes opp med Familieoppsett. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobilnettverk. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Du finner en liste over deltakende mobiloperatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular.


2 Nødanrop (SOS) krever mobilnett eller Wi-Fi-anrop med internettilkobling fra Apple Watch eller en iPhone i nærheten.


3  Les mer på apple.com/2030.


4 Oppdateringer av Fallregistrering er tilgjengelig på Apple Watch Series 4 og nyere med watchOS 8 og nyere.


5 Varsling om ujevn hjerterytme krever den nyeste versjonen av watchOS og iOS. Den er ikke ment for brukere yngre enn 22 år eller personer som tidligere har fått diagnosen atrieflimmer (AFib).


Apple Pay er ikke tilgjengelig i alle markeder. Du finner en liste over land og regioner med Apple Pay på support.apple.com/no-no/HT207957.


7 Apple Watch SE har en vannbestandighetsrangering på 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyr at den kan brukes til aktiviteter i vannoverflaten, for eksempel svømming i basseng eller i saltvann. Apple Watch SE skal ikke brukes til dykking, vannski eller andre vannaktiviteter som innebærer høy hastighet eller nedsenking i dypt vann. Vannbestandighet er ikke en permanent tilstand, og kan bli
svekket over tid. Du finner mer informasjon på support.apple.com/no-no/HT205000.


8 Mobilabonnement kreves for tilgang til mobilnettverk. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Tilkobling varierer avhengig av nettverksforbindelse. Du finner en liste over deltakende mobiloperatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular. Du finner mer informasjon om konfigurering på support.apple.com/no-no/HT207578.