I Mobit er vi spesialister på mobil og IT for bedrifter.

 

Vi er landsdekkende med 120 forhandlere fra nord til sør og betjener mer enn 32.000 bedrifter og deres ansatte.

 

Vi leverer alt innenfor mobiltelefoni, og samarbeider med ledende mobiloperatører og produsenter i det norske markedet. Vi leverer software og hardware innenfor IT og har kompetanse på Microsoft, ulike løsninger for samhandling og video, møterom, nettverk, brannmur / VPN, WiFi, skjermløsninger m.m. Våre forhandlere representerer produsenter som Lenovo, HP, Samsung, Apple og Logitech m.fl. Alle ansatte gjennomfører strenge krav til sertifiseringer og vi har tilgang på et stort nettverk av kompetanse internt og hos våre partnere.

 

Snakk gjerne med oss om hvordan du mest effektivt kan drifte din virksomhet innenfor IT- og mobilkommunikasjon. Vi kan tilby service og support avtaler, driftsavtaler, monitorering og sikkerhet. Vi har også ulike modeller for finansiering og innbytte, samt programvareløsninger som legger til rette for implementering av mobil og IT policyer i bedriften. Vi kan også tilby muligheter for varekjøp i nettbutikk tilpasset din bedrift, bla. med egne ordninger for delbetaling for de ansatte.

Vår historie

 

Mobit kjeden ble etablert i 1995 under navnet Telering. Senere har vi konsolidert med kjeder som Comunit og Telehuset. Du vil også finne dyktige forhandlere som tidligere tilhørte MobilData og Nordialog. Det startet med innkjøp og salg av mobiltelefoner og har etter hvert utviklet seg til å bli langt mer omfattende der også IT er blitt et viktig forretningsområde med god vekst. Kjededriften skjer i regi av Mobit Norge AS, mens den enkelte forhandler er tilknyttet som franchisetaker og eier sitt lokale driftsselskap.

 

Vi har solide og industrielle eiere, solid egenkapital og blant verdens sterkeste merkevarer og partnere innenfor mobil og IT.

 

 

Vår kvalitetspolicy:

 

«Være kundens førstevalg og foretrukket leverandør ved gjenkjøp»

Vi skal være profesjonelle i forhold til våre kunder og samarbeidspartnere, noe som forutsetter god kvalitet i alle ledd av vår organisasjon. For å møte fremtidige behov og sikre tjenestekvalitet på riktig nivå, skal vi ha fokus på kontinuerlig forbedring av prosesser og utvikling av ressurser, for derigjennom å oppfylle kundekrav, myndighetskrav og egne kvalitetskrav. Vi arbeider med forbedring gjennom systematisk kvalitetsarbeid.

 

 

Vår miljøpolicy:

 

Mobit Norge AS skal kunne levere IKT produkter og tjenester med høy kvalitet i alle ledd slik at reklamasjonsgraden er lav og kundetilfredsheten er høy. Mobit Norge AS virksomhet skal utøves i henhold til de gjeldende myndighetskrav og med minst mulig ressursforbruk og belastning på det ytre miljø. Vi skal oppnå vår målsetning med følgende aksjonspunkter:

  • Etablere og vedlikeholde et ledelsessystem for kvalitet og miljø som er underlagt akkreditert sertifisering i henhold til ISO 9001/14001.

  • Etterleve myndighetskrav for virksomheten.

  • Etablere og vedlikeholde en kultur som sikrer at Mobit Norge AS kvalitet og miljøkrav etterleves både internt i organisasjonen og av våre samarbeidspartnere og forhandlere.

  • Mobit Norge AS skal fremstå som en kvalifisert partner i vårt virkeområde. Dette skal vi oppnå ved å til enhver tid ha tett samarbeid med leverandører som fokuserer på og operer i henhold til kvalitetskrav, samt medarbeidere og forhandlere med høy kompetanse.

Mobit Norge AS står for store leveranser av IKT produkter og tjenester over hele Norge – ved å velge de rette partnerne i alle ledd kan vi redusere den negative innvirkningen på det ytre miljø og bidra til å påvirke kvalitet og miljø  i positiv grad hos produsenter, tjenesteleverandører og forhandlere. Vårt mål er å tydeliggjøre overfor våre samarbeidspartnere og forhandlere de mål vi setter oss, og ønsker å jobbe mot.

 

 

Vårt kundeløfte

 

Vi gjør din digitale hverdag enkel, oppdatert og problemfri.