Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2

Den mest solide, kraftige og allsidige Apple Watch.

Den mest solide, kraftige og allsidige Apple Watch. Designet for friluftsliv og intense treningsøkter. Utstyrt med en lett urkasse av titan, ekstra lang batteritid1 og den mest lyssterke skjermen noensinne. Med dobbelttrykkbevegelsen,2 en helt ny måte å bruke Apple Watch på, og Presisjonssøk3 som hjelper deg med å finne iPhonen din.

HVORFOR VELGE APPLE WATCH ULTRA 2

Robust, allsidig og designet for å tåle utholdenhetstrening, friluftsliv og vannsport – med en egen rem for hver av disse aktivitetene. S9 SiP gir deg en superklar skjerm og en ny og helt unik måte å bruke Apple Watch på, uten å måtte ta på skjermen. Opptil 36 timers batteritid og 72 timer i spareblussmodus.1

KARBONNØYTRAL

Apple Watch Ultra 2 kombinert med nyeste Alpine Loop eller Trail Loop er
karbonnøytral. Les mer om Apples miljøengasjement på apple.com/2030.4

EKSTREMT ROBUST, UTROLIG ALLSIDIG

49 mm korrosjonsbestandig urkasse av titan. Stor Digital Crown og handlingsknapp du kan stille inn etter eget ønske for kjapp kontroll over en rekke funksjoner. Vannbestandig ned til 100 meter.5

DEN STØRSTE OG MEST LYSSTERKE SKJERMEN NOEN GANG

Apples mest lyssterke Alltid På- Retinaskjerm er god å se på, selv i direkte sollys. Mer rom til komplikasjoner og tilpasninger av urskiven samt nok plass til å se seks målinger på skjermen samtidig.

FULLKOMMEN MOBIL FRIHET

Med innebygd mobilnettverk6 kan du ringe og sende meldinger uten iPhonen din, også med roaming når du er i utlandet.7 Strøm musikken og podkastene du liker best. Få veibeskrivelser i Kart-appen.

FOR IDRETTSUTØVERE

Avanserte målinger og visninger i Trening-appen, inkludert pulssoner, tilpassede treningsøkter og nye treningsvisninger for sykling. Nøyaktig GPS med to frekvenser gir utrolig presisjon for beregning av distanse, tempo og ruter. Trail Loop er en lett, tynn og fleksibel rem som er designet for alle typer trening.

Juridisk informasjon

Apple Watch Ultra 2 krever iPhone XS eller nyere med iOS 17 eller nyere.


1 Batteritiden varierer avhengig av konfigurasjon og bruk. Du finner mer informasjon på apple.com/no/batteries.
 

2 Tilgjengelig mot slutten av 2023. Krever Apple Watch Series 9 eller Apple Watch Ultra 2.
 

3 Krever iPhone og Apple Watch med andre generasjons ultrabredbånd-chip.
 

4 Les mer på apple.com/2030.
 

5 Apple Watch Ultra 2 har en vannbestandighetsrangering på 100 meter i henhold til ISO-standard 22810 og kan brukes til vannaktiviteter som innebærer høy hastighet samt sportsdykking (med kompatibel tredjepartsapp fra App Store) ned til 40 meter. Skal ikke brukes til dykking dypere enn 40 meter. Vannbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket over tid. Du finner mer informasjon på support.apple.com/no-no/HT205000. Apple Watch Ultra 2 er også støvbestandig med en rangering på IP6X.
 

6 Mobilabonnement kreves for tilgang til mobilnettverk. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Tilkobling varierer avhengig av nettverksforbindelse. Du finner en liste over deltakende mobiloperatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular. Se support.apple.com/no-no/HT207578 for mer informasjon om oppsett.
 

7 Pris for internasjonal roaming bestemmes av mobiloperatøren. Ta kontakt med operatøren for mer informasjon. Se apple.com/no/watch/cellular for en oversikt over støttede operatører.
 

8 Oceanic+ krever et abonnement. Tilgjengelig på App Store. Du må alltid følge dykkereglene, dykke sammen med en annen person og bestandig ha en ekstra enhet tilgjengelig.
 

9 Oksygen i blodet-appen er kun ment for bruk i forbindelse med velvære. Den er ikke ment for medisinsk bruk.
 

10 EKG-appen er tilgjengelig på Apple Watch Series 4 og nyere (ikke inkludert Apple Watch SE) og kan ta et EKG tilsvarende et elektrokardiogram med én avledning. Ment for brukere over 22 år.
 

11 Oppdateringer av Fallregistrering er tilgjengelig på Apple Watch Series 4 og nyere med watchOS 8 og nyere.
 

12 Nødanrop (SOS) krever mobilnett eller Wi-Fi-anrop med internettilkobling fra Apple Watch eller en iPhone i nærheten.