Samsung Galaxy S24+ - Sølv - 512 GB

Varenr: SM-S926BZAGEUBEAN: 8806095307657
FargeGrå
Lagring
Eks mva12 799,-
-+
LEASING
Leasing 405,-/mnd
Velges i kassen
Nettlager: 20+
Samsung Galaxy S24+ - Sølv - 512 GB

 

 GALAXY AI

Fremtiden er her – i dag

En ny æra av mobiltelefoner er her. Galaxy AI endrer bildet på hva en Samsungmobiltelefon kan gjøre, og forandrer hvordan vi skaper, connecter og kommuniserer. En nyhet som ikke bare forandrer hverdagen din, men også tar deg inn i en ny æra slik at du kan oppleve hva fremtiden har å by på – i dag.

 

VANNTETT

Samsung Galaxy S24+ er vann- og støvtett etter IP68-klassifiseringen.

 

KRAFTEN

Batteriet som tilpasser seg deg

Samsung Galaxy S24+ er utrustet med et kraftig 4900 mAh-batteri, sånn at du kan gjøre det du vil lenge – uten å måtte sjekke batteriprosenten.

 

Prosessorkraft som tøyer grensene

Opplev prestasjoner utenom det vanlige, som gir deg en kraft uten sidestykke. Alt for at du skal kunne makse dine opplevelser, få fullstendig utbytte av AI-funksjonene, forleng batteritiden din og få en smidig opplevelse hvor alt bare flyter. Akkurat som det skal.

 

Utnytt hele 5G-kraften

Rask, raskere, Samsung Galaxy S24+. Med 5G og Galaxy S24+ kan du utnytte den utrolige hastigheten til det fulle. Vi snakker raskere oppkobling, forbindelse og tilgang til alt som de smarte AI- funksjonene har å tilby.

 

 

Plass for mer av alt

Notatene dine, kalander og filer – selvsagt finnes det mye plass til alt du liker. Samsung Galaxy S24+ har nemlig opp til 512 GB lagring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egenskaper


  • Batterier og Strømadaptere

  • Deksel og vesker

  • Mobiltelefontilbehør

  • Optikktilbehør

  • Skjermbeskyttelse