Samsung Galaxy S24 Ultra - Svart - 256 GB

Varenr: SM-S928BZKGEUBEAN: 8806095308234
FargeSvart
Lagring
Eks mva14 392,-
-+
LEASING
Leasing 456,-/mnd
Velges i kassen
Nettlager: 20+

Akkurat nå får du med Galaxy Watch6, Galaxy Chromebook Go eller Galaxy Buds2 ved kjøp av Galaxy S24, S24+ eller S24 Ultra. Les mer her

Samsung Galaxy S24 Ultra - Svart - 256 GB

GALAXY AI

Fremtiden er her – i dag

En ny æra av mobiltelefoner er her. Galaxy AI endrer bildet på hva en Samsungmobiltelefon kan gjøre, og forandrer hvordan vi skaper, connecter og kommuniserer. En nyhet som ikke bare forandrer hverdagen din, men også tar deg inn i en ny æra slik at du kan oppleve hva fremtiden har å by på – i dag.

 

VANNTETT

Samsung Galaxy S24 Ultra er vann- og støvtett etter IP68-klassifiseringen

 

KRAFTEN

Batteriet som tilpasser seg deg

Samsung Galaxy S24 Ultra er utrustet med et kraftig 5000 mAh-batteri, sånn at du kan gjøre det du vil lenge– uten å måtte sjekke batteriprosenten.

 

Prosessorkraft som tøyer grensene

Samsung Galaxy S24 Ultra er utrustet med den raskeste prosessoren i en Samsung Galaxy-mobil noensinne – Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy. Opplev prestasjoner utenom det vanlige, som gir deg en kraft uten sidestykke. Alt for at du skal kunne makse dine opplevelser, få fullstendig utbytte av AI-funksjonene, forlenge batteritiden din og få en smidig opplevelse hvor alt bare flyter. Akkurat som det skal.

 

Utnytt hele 5G-kraften

Rask, raskere, Samsung Galaxy S24 Ultra. Med 5G og Galaxy S24 Ultra kan du utnytte den utrolige hastigheten til det fulle. Vi snakker raskere oppkobling, forbindelse og tilgang til alt som de smarte AI-funksjonene har å tilby.

 

Plass for mer av alt

Notatene dine, kalender og filer– selvsagt finnes det mye plass til alt du liker. Samsung Galaxy S24 Ultra har opp til 1 TB lagring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egenskaper


  • Batterier og Strømadaptere

  • Deksel og vesker

  • Optikktilbehør

  • Skjermbeskyttelse