Microsoft 365 Premium: Din komplette arbeidsplass i skyen

Microsoft 365 Premium er en ideell løsning for de som jobber på PC eller Mac på kontoret eller på farten, og gir en rekke avanserte verktøy og tjenester som er tilpasset brukere i små og mellomstore bedrifter med opptil 300 ansatte. Med fokus på produktivitet, samarbeid, sikkerhet, og analyse, gir det en komplett og effektiv arbeidsopplevelse. Brukerne får den bransjeledende effektiviteten fra Microsoft 365 i tillegg til avanserte sikkerhetsfunksjoner. Slik beskyttes forretningsdata og bedriftens eiendeler på tvers av enheter.

 

 

Tilgjengelighet på tvers av enheter

Fullversjonene av Office: Microsoft 365 Premium gir tilgang til fullversjonene av Office-applikasjoner som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, og Access. Disse applikasjonene er optimalisert for PC og Mac og gir avanserte funksjoner og verktøy som er ideelle for samhandling.

 

Automatiske oppdateringer: Få de nyeste funksjonene og sikkerhetsoppdateringene uten ekstra kostnad, slik at programvaren alltid er oppdatert og sikker.

 

Synkronisering: Alle filene dine synkroniseres sømløst på tvers av enheter, slik at du kan starte en oppgave på PC/Mac og fortsette på mobilen eller nettbrettet.

 

 

Skylagring og sikkerhet

OneDrive: Med 1 TB OneDrive-lagring, gir Microsoft 365 Premium deg en sikker og pålitelig måte å lagre, dele og samarbeide om filer. Du kan enkelt få tilgang til dokumentene dine fra hvilken som helst enhet og dele dem med teammedlemmer eller eksterne partnere. OneDrive gir også avanserte sikkerhetsfunksjoner som beskytter dataene dine mot uautorisert tilgang. Dette er spesielt nyttig for mobile brukere som trenger tilgang til dokumenter mens de er på farten.

 

Flåtestyring: Microsoft Intune administrerer og beskytter dataene dine på alle enheter. Dette inkluderer funksjoner som utrulling av applikasjoner og fjernsletting av data hvis enheten blir mistet, stjålet eller en ansatt slutter.

 

Identitet og sikker tilgang: Gi de ansatte trygg tilgang til bedriftsapplikasjonene, uavhengig av deres arbeidssted, ved hjelp av betinget tilgang og sofistikert flerfaktorautentisering kan du sikre din bedrift mot potensielle passordtap eller -tyveri. Bruk Azure Information Protection til å kryptere sensitive e-postmeldinger og til å begrense kopiering og videresending av konfidensiell forretningsinformasjon.