Kjøp nå og få med valgfritt produkt!

Akkurat nå får du med Galaxy Watch6, Galaxy Chromebook Go eller Galaxy Buds2 ved kjøp av Galaxy S24, S24+ eller S24 Ultra. 

Slik får du tilbudet:

Åpne Samsung Members-appenpå din Galaxy S24 / S24+ /S24 Ultra innen 23.06.2024.

  1. Gå til «Utforsk», og klikk på «Fordeler» øverst til venstre i appen, og velg den gjeldende kampanjen. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil fem (5) virkedager før tilbudet vises i appen.

  2. Trykk på knappen «Ta del av tilbudet» for å gå til registerings siden der du kan delta i kampanjen ved å laste opp kvitteringen, samt oppgi fullt navn, e-postadresse, leveringsadresse og IMEI nummer på telefonen. Vær oppmerksom på at håndtering av registrering og utsendelse av kampanjeprodukter utføres av en tredjepartsleverandør, Modino.

  3. Når registreringen er fullført, vil du motta en e-postbekreftelse til e-postadressen som er tilknyttet Samsung-kontoen din.

  4. Informasjonen blir deretter manuelt gjennomgått av Modino. Ved godkjent registrering sendes kampanjeproduktet av Modino etter ca. 30 dager til angitt adresse. Vær oppmerksom på at i den grad et kampanjeprodukt er midlertidig utsolgt, kan kampanjeproduktet sendes senere enn etter 30 dager.

  5. Det er kun mulig å bruke tilbudet én (1) gang per gyldig enhet som oppfyller kampanjevilkårene.

    Hvis du har spørsmål angående kampanjen, kan du kontakte Samsung kundesupport på 21 55 28 07 eller besøke www.samsung.com/no/support/contact/

 

 

1. Gjelder ved kjøp av Galaxy S24/S24+/S24 Ultra. Tilbudet gjelder kun telefoner som er kjøpt og aktivert i Norge. Tilbudet gjelder fra 06.05.2024 til 02.06.2024. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud. Det er kun mulig å benytte seg av tilbudet en (1) gang per kvittering/faktura og person/husstand som oppfyller kampanjevilkårene. Kjøpet registreres senest 23.06.2024. Fullstendige vilkår: https://kampanje.modino.no/ wp-content/uploads/2024/04/ALL_-Mai-bundle-Norwegian-TC-01.03.2024.pdf

2. Registrer en Samsung Account ved å gå til ”Innstillinger” → ”Kontoer og sikkerhetskopiering.” → ”Kontoer” → ”Legg til konto”. Hvis du allerede har en Samsung Account, kan du logge inn direkte med den. Særskilte vilkår gjelder for Samsung Account.

Velg visning:
Du har valgt: