Profesjonelt kamera, og mengder av kraft

Som om det ikke var nok med den kompromissløse bildekvaliteten som leveres av Exmor T for mobile sensoren, kan du nå komme enda nærmere motivet med det nye utvidede 85-170 mm (3,5x til 7,1x) optiske teleobjektivet (med telemakrofunksjon). Dette kraftige kameraet er bare begynnelsen! Sonys ekspertise innen skjerm, lyd og mobilspill gjør at smarttelefonen overgår forventningene dine til underholdning, attpåtil med to dagers batteritid*. Xperia 1 VI gir deg en komplett smarttelefonopplevelse i premiumklasse. 

 

 

Mobit-forhandlerne er klar til å hjelpe deg!

Ta kontakt med din nærmeste Mobit-forhandler.

 

*Resultatene fra tester utført av Sony under følgende forhold: avspilling av video lagret i internminnet med en typisk videoavspillingsapp, med Wi-Fi®- og LTE-tilkoblinger, lydutgang via Bluetooth® og standardinnstillinger på leveringstidspunktet. Den faktiske avspillingstiden kan variere avhengig av bruksmiljø og -forhold.
* Støttes kun på 24 mm for JPEG-bilder. Når det gjelder støymotstand og dynamisk område for stilbilder i belysningsmiljøer med LV (Light Value) 2 eller mindre. Sammenligning med vårt digitalkamera utstyrt med fullformatsensor. Ytelsesbegrensninger kan gjelde. 
* Funksjonens nøyaktighet kan variere avhengig av omgivelsene og innstillingene. Ytelsesbegrensninger kan forekomme.