Velg visning:
Du har valgt:

Skriver

Vurderer du å kjøpe en ny skriver? På denne siden finner du vårt brede og rimelige utvalg av skrivere. Vi har alt fra blekkskrivere, multifunksjonsskrivere og laserskrivere til storformatskrivere. Uansett om du har behov for en ren sort/hvitt skriver eller en fargeskriver har vi det du trenger.

Om du trenger hjelp til å finne det riktige produktet for deg og din bedrift, ta gjerne kontakt med oss!

 

 

Papirstørrelse

De fleste modellene kan skrive ut i de typiske størrelsene som A4, A5 etc. men skal du skrive ut i større størrelser er papirstørrelsen en av faktorene du må være oppmerksom på. Om du ønsker å kunne skrive ut tosidig, trenger du en dupleks skriver.

Utskriftshastighet

Forteller deg hvor mange utskrifter laserprinteren kan skrive ut per minutt (ppm eller spm), jo høyere tall, jo raskere skriveren. 

Utskriftskvalitet

Utskriftskvaliteten er angitt i dpi, Dots Per Inch,  og forteller hvor høy oppløsning skriveren kan skrive ut. Jo høyere tall, jo bedre oppløsning. De fleste skrivere er enten 600x600 eller 1200x1200, men Mobit tilbyr også laserskrivere med høyere oppløsning.

 

 

Kjøp etter merke

 

 

HP

Brother

Canon

Epson

 

 

Multifunksjons-skrivere

Trykk her for å se alle

Kopier, skriv ut og skann med en multifunksjonsskriver

Multifunksjonsskrivere er nøyaktig hva det høres ut som, nemlig skrivere som kan mer enn bare å skrive ut. De vanligste funksjonene er kopiering, skanning og at de ofte kan sende og motta faks og e-post. Mange multifunksjonsskrivere kan også brukes til å digitalisere dokumenter direkte fra skriveren inn i riktig filstruktur.

 

 

Bestselgere

 

 

 

 

Laserskrivere

Trykk her for å se alle

Mobit har et stort utvalg laserskrivere som sørger for rask og skarp utskrift av dokumenter i både farger og sort/hvitt og kan håndtere flere jobber på kort tid. De største fordelene med en laserprinter er at den skriver raskt ut , teksten i dokumentene er skarp og lettlest, utskriftene varer veldig lenge og toner til laserskriver er veldig dryg.

 

 

Bestselgere

 

 

 

 

Blekkskrivere

Trykk her for å se alle

Blekkskrivere er fortsatt en solid og billig løsning, men for bruk på kontoret er de ofte ikke like raske og effektive for ren tekst som en laserskriver. Bruker du en skriver primært til fargerike bilder og grafikk, vil en blekkskriver ofte være den beste løsningen. Det vil også være løsningen dersom du skal ha utskrift i veldig store formater.

 

 

Bestselgere

 

 

Alle skrivere