Velg visning:
Du har valgt:

Laserskriver

Mobit har et stort utvalg laserskrivere som sørger for rask og skarp utskrift av dokumenter i både farger og sort/hvitt og kan håndtere flere jobber på kort tid. De største fordelene med en laserprinter er at den er rask å skrive ut, teksten i dokumentene er skarp og lettlest, tonede utskrifter varer veldig lenge og toner til laserskriver varer veldig lenge . Laserskrivere er ikke like bra for bilder og grafikk som blekkskrivere.

 

 

Papirstørrelse

De fleste modellene kan skrive ut i de typiske størrelsene som A4, A5 etc. men skal du skrive ut i større størrelser er papirstørrelsen en av faktorene du må være oppmerksom på. Om du ønsker å kunne skrive ut tosidig, trenger du en dupleks skriver.

Utskriftshastighet

Forteller deg hvor mange utskrifter laserprinteren kan skrive ut per minutt (ppm eller spm), jo høyere tall, jo raskere skriveren. 

Utskriftskvalitet

Utskriftskvaliteten er angitt i dpi, Dots Per Inch,  og forteller hvor høy oppløsning skriveren kan skrive ut. Jo høyere tall, jo bedre oppløsning. De fleste skrivere er enten 600x600 eller 1200x1200, men Mobit tilbyr også laserskrivere med høyere oppløsning.