Dette er Oppdatert!

  • Egen sikkerhetsekspert rett i lomma

  • Datasikkerhetstrening til ansatte rett på mobilen

  • Korte informative leksjoner én gang per uke

  • Krever minimal tidsinvestering fra de ansatte

  • Oppmuntring til kontinuerlig datasikkerhetslæring

  • Duket for læring når som helst og hvor som helst

  • Bygger bevissthet, kompetanse og sikkerhetskultur hos de ansatte

 

 

 

Ønsker du å høre mer om tjenesten? 

Fyll ut skjema så kontakter vi deg! 

 

 

Fordeler tjenesten gir bedriften:

I dagens stadig mer digitaliserte verden, der mer enn 4 av 5 dataangrep skyldes en menneskelig faktor, er ikke sikkerhetskompetanse lenger bare en bonus. Det er en nødvendighet! Opplæring via mobilen med Oppdatert! vil gi de ansatte økt bevissthet og kunnskap rundt datasikkerhet. Tjenesten gir lavterskel datasikkerhetstrening til ansatte rett på mobilen én gang i uken.

 

 

Bedre sikkerhetspraksis

Når ansatte blir mer bevisste på datasikkerhetsrisikoer og beste praksis, reduseres risikoen for sikkerhetsbrudd betydelig.

Supplerende opplæring

Et verdifullt supplement til eksisterende opplæring og sikkerhetstrening, og fremmer jevnlig intern dialog om sikkerhet.

Økt ansattengasjement

Tilrettelegging for kontinuerlig læring viser ansatte at bedriften er opptatt av deres personlige og profesjonelle utvikling, noe som kan føre til økt engasjement og lojalitet.

 

 

Fordeler tjenesten gir dine ansatte:

 

Fleksibilitet

Ansatte kan lære når som helst og hvor som helst, uten behov for spesifikke tidspunkter, hjelpemidler eller steder.

Lav tidsinvestering

Korte og konsise mobilleksjoner krever minimal tidsinvestering fra ansattes side, noe som gjør det enkelt å integrere læring i en travel timeplan.

Påminnelser

Ved å motta regelmessige meldinger, fungerer mobil pikolæring som en påminnelse til de ansatte om viktigheten av datasikkerhet, og oppmuntrer til kontinuerlig læring.

Nyttig å vite om tjenesten:

Forutsetning for bestilling:

Bestilling av tjenesten forutsetter at man har bedriftsabonnement for mobil hos Telenor.

Slik blir en Oppdatert!-melding til:

Meldingene baserer seg på kompetansen og innsiktene til sikkerhetsmiljøet i og rundt Telenor Sikkerhetssenter. Avdelingen er Telenors førstelinjeforsvar for cybersikkerhet, og har samlet noen av landets mest kompetente sikkerhetseksperter for å overvåke trusselbildet døgnet rundt, året rundt.

Tempoet i utviklingen av trusselbildet gjør at det alltid finnes nye temaer å ta opp. Samtidig er sikkerhetsinformasjon ferskvare – og noe som derfor er vanskelig for hver enkelt bedrift å holde styr på.

Ved at alle ansatte med Oppdatert! får en melding rett til sin mobil hver uke, kan du være sikker på at de er nettopp det: Oppdatert.

Pris:

Prøv kostnadsfritt i sommer - Fra 1. august er prisen 39 kroner per abonnement per måned. Forutsetter bestilling innen 31. juli.

Bestiller man etter 1. august vil det være 199 kroner i oppstartsavgift per abonnement. Prisen inkluderer 4 måneder bruk av tjenesten, og deretter påløper 39 kroner per abonnement per måned.