Tilleggstjenester

Tjenester du kan legge på ditt mobilabonnement

Dette er alltid inkludert i ditt mobilabonnement

Maksimum 5G-hastighet

Telenor har Norges raskeste og mest stabile mobilnett

Sikkerhet på mobilen

Sikkerhetstjenester blokkerer for farlige nettsider, SMS og svindelanrop

Kundeservice 24/7

Telenor hjelper deg når som helst hele døgnet, 365 dager i året.

Lokal support

Vi er der du er med forhandlere i hele landet.

Ubegrenset lagring av bilder

Last ned appen Min Sky og lagre dine bilder der.

Samme priser som hjemme

Du får de samme prisene når du er på reise i hele EU/EØS.

Tilleggstjenester

Sikkerhetstjenesten SafeZone

SafeZone forhindrer effektivt at du gir fra deg sensitiv informasjon på falske nettsider, eller at du havner på ondsinnede sider som sprer skadelig programvare. SafeZone samspiller godt med en brannmur, og fungerer som et førstelinjeforsvar og trafikkfilter.

Ekstra Datakort (SIM-kort) til valgfri enhet

Med et datakort får du et ekstra SIM-kort som du kan benytte til datatrafikk i en valgfri mobil enhet. Den inkluderte datamengden i abonnementet ditt gjelder også for datakortet. I flere abonnement er ekstra datakort inkludert.

Delt Mobilsvar (tidligere Mobilfax)

Delt Mobilsvar gir deg mulighet til å ha en talepostkasse andre kan ringe til direkte. Du trenger ingen viderekobling fra et vanlig mobilabonnement. Talepostpassen kan betjenes av flere - alt som trengs er PIN-koden til postkassen.

Fri Tale Skandinavia

Med tjenesten Fri Tale Skandinavia er det kostnadsfritt å ringe fra Norge til land i Skandinavia. NB! Skandinavia er betegnelsen for Norge, Sverige og Danmark.

Tjenesten gjelder uansett hvilken operatør du ringer til. Tjenesten gjelder kun til ordinære numre. Fri Tale Skandinavia kan kombineres med alle bedriftsabonnement fra Telenor, med unntak av kontantkort.

Fri tale EU/EØS

Med tjenesten Fri Tale EU/EØS er det kostnadsfritt å ringe fra Norge til alle land i EU/EØS.

Tjenesten gjelder uansett hvilken operatør du ringer til og gjelder kun til ordinære numre. Fri Tale EU/EØS kan kombineres med alle bedriftsabonnement fra Telenor, med unntak av kontantkort.

Tvillingkort (SIM-kort)

Med Tvilling får du et ekstra SIM-kort, slik at du kan benytte to telefoner til samtaler og SMS. Ved innkommende anrop settes samtalen opp på begge telefonene. Du velger selv hvilken telefon du ønsker å besvare anropet fra.

Merk: Tvilling bør ikke benyttes som datakort. Det kan sperre for innkommende samtaler.

SMS-kopi

Med tjenesten SMS-kopi får du e-post med kopi av alle sendte og/eller mottatte SMS. Du velger selv hvilken e-postadresse kopien skal sendes til. Du kan også legge inn et automatisk svar som sendes ut hver gang du mottar en SMS (autoreply).

SMS-kvittering

Med SMS-kvittering får du bekreftelse på at SMS-er du sender kommer frem til mottaker. Tjenesten koster 49 øre per kvittering. Du aktiverer/deaktiverer tjenesten selv på mobiltelefonen. Er du usikker på hvor i telefonmenyen du finner SMS-kvittering, sjekk brukermanual for mobiltelefonen.

Samtale Venter

Med Samtale Venter går du ikke glipp av samtaler. Mobilen varsler deg med en pipetone hvis noen ringer deg mens du er i en annen samtale. Du kan parkere en pågående samtale, og ta inn en ny samtale. Veksle mellom samtalene, eller avslutte en av dem. Ønsker du ikke å ta inn ny samtale kan du avvise samtalen, og den som ringer får opptattsignal. Du kan ta i bruk Samtale Venter hvis du har en mobiltelefon som støtter tjenesten.